Items filtered by date: July 2017
Wednesday, 12 July 2017 21:51

Ekonomichef till Recotech

Recotech producerar, bearbetar och reparerar komponenter för extrema miljöer. Vårt företag har vuxit ut från flygindustrin där hållbarhet, funktion och interaktion är hörnstenarna. Vår personal är specialister inom tillverknings- och reparationsteknik, underhållsmetoder och diagnostik. Våra huvudprocesser sträcker sig från termisk sprutning, vakuumlödning till kvalificerad svetsning, maskinbehandling och montering av system. Vi finns i Arboga där vi nu är ca 70 personer anställda med en omsättning runt 90 miljoner kronor. 

 

Rekryteringen utförs i samarbete med Experis Finance.

Arbetsbeskrivning
I rollen som Ekonomichef ansvarar du för den totala ekonomiska styrningen i företaget med rapportering mot ledning och ägare. Du bidrar aktivt till verksamhetens utveckling avseende ekonomi och personalfrågor. En viktig del i rollen är att du även agerar som en Controller i din roll.
Du har personalansvar för en redovisningsassistent och ni tillsammans kommer sköta bokföring, reskontra, löner, bokslut, budget, prognosarbete, lönsamhetsberäkningar, kassaflödesanalyser, månadsrapporteringar till ägarna.
Som Ekonomichef bistår du ägarna och övriga med sammanställning, analyser och statistik. Du analyserar lager- och produktionskostnader och ansvarar för kostnads- och marginaluppföljning. Årsredovisningar granskas av en extern revisor.

Du har ett totalansvar för ekonomiavdelningen och sätter upp dina processer och arbetssätt så att det passar dina och ägarnas önskemål. Som Ekonomichef så ingår du även i ledningsguppen. 
Placeringsort är Arboga och det är en tillsvidareanställning hos Recotech AB.

Vem är du?
Vi söker dig som är strukturerad och noggrann med skinn på näsan. Du skall även ha ett högt administrativt sinne och ha bra samarbetsförmåga. Du ska drivas att få arbeta i ett framåtriktat bolag som växer och som har en positiv framtid. Du kommer med några års erfarenhet som ekonomichef med personalansvar alternativt att du är business controller med goda ledaregenskaper som vill ta ett nästa steg. Vi ser positivt på att du har erfarenhet från ett tillverkande företag.

På Recotech jobbar vi för att lyckas tillsammans och du kommer få stötta och hjälpa dina medarbetare vid problemlösning. Du kommer jobba operativt med ekonomin vid boksluten samt att ha mycket fokus på Controlling. Förutom rollen som Ekonomichef så har du även en roll där du ansvarar för aktuella HR-frågor. Du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift.

Du kommer jobba i Monitor som är vårt affärssystem.
Du har möjlighet till en flexibel arbetstid vilket gör att du kan ha en bra balans i ditt privatliv så länge du levererar det som förväntas.

Kontaktperson
Ansök via experis.se. För mer information kontakta Thomas Andersson rekryteringskonsult på Experis på tel 016-15 57 33 alt.  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Under semestern v.29-32 så nås jag endast via mail.
Urval och intervjuer kan ske löpande under sommaren så välkommen med din ansökan så snart du kan.

ANSÖK HÄR »

 

Published in News

Recotech producerar, bearbetar och reparerar komponenter för extrema miljöer. Vårt företag har vuxit ut från flygindustrin där hållbarhet, funktion och interaktion är hörnstenarna. Vår personal är specialister inom tillverknings- och reparationsteknik, underhållsmetoder och diagnostik. Våra huvudprocesser sträcker sig från termisk sprutning, vakuumlödning till kvalificerad svetsning, maskinbehandling och montering av system. Vi finns i Arboga där vi nu är ca 70 personer anställda.

Rekryteringen görs i samarbete med Experis Engineering.

Arbetsbeskrivningen

Nu har du chansen att få jobba med häftiga produkter och material i spännande branscher.  Vi söker dig som vill förstärka vårt teknik-och marknadsteam. Som person så utvecklas du vidare med oss och vi tror du har en gedigen utbildning inom materialteknik samt att du har tidigare erfarenhet inom mekanisk tillverkning.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som intresse för teknik, villig att lära sig nytt och rätt attityd. Du kommer erbjudas möjlighet att förvärva unika kunskaper inom våra huvudprocesser och tillverkning av turbinkomponenter.
I rollen jobbar man både internt och externt varför det ät viktigt att man tycker om att arbeta med andra personer. Nedan ser du exempel på arbetsuppgifter:

  • Projektledning, kundprojekt och interna utvecklingsprojekt
  • Genomföra och presentera utredningar/analyser internt och externt
  • Analysera materialprover på vårt produktionslabb
  • Driva kundrelaterade produkt- och processförändringar
  • Översätta material och processkrav i interna instruktioner
  • Bevakar den tekniska utvecklingen inom verksamhetsområdet samt driver utvärdering och driftsättning av nyinvesteringar
  • Ha kontakten med nya och befintliga kunder
  • Bereda tillverkning av nya artiklar

Placeringsort är Arboga och tjänsten är en tillsvidareanställning.

Vem är du?
Du är högskoleingenjör eller civilingenjör inom materialteknik, gärna inom metallurgi eller liknande.
Du har erfarenhet av att jobba i ett verkstadsföretag med processer inom framförallt värmebehandling och vakuumlödning, men även svetsning, maskinbearbetning och termisk sprutning.
Hos oss trivs man extra bra om man tycker om att kunna få vara med att påverka vilket gynnar din egna personliga utveckling. Hos oss kan du även få arbeta med unika processer inom flyg.

På Recotech har vi ett nära samarbete mellan företagets olika avdelningar vilket skapar en bra teamkänsla i företaget.

Vem är du!
Ansök via experis.se. För mer information kontakta Thomas Andersson rekryteringskonsult på Experis på Tel. 016-15 57 33 alt. This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Under V.29-32 så besvarar jag alla frågor via mail.
Urval och intervjuer kan ske löpande under sommaren så välkommen med din ansökan så snart du kan.

ANSÖK HÄR »

Published in News