Friday, 13 April 2012 07:18

Recotech söker nya medarbetare

Controller till Recotech

Arbetsbeskrivning

Recotech-gruppen är under stor förändring varför de söker en erfaren ekonom från verkstadsindustrin. Som controller kommer du att säkerställa att företagets visioner, värderingar, policys, ledningssystem och mål efterlevs i verksamheten. Detta gör du genom att följa upp och analysera nyckeltal, sammanställa och presentera uppföljningar samt leda program för ständiga förbättringar.

Du identifierar avvikelser och rapporterar variationer samt eliminerar dessa avvikelser i framtida produktionscykler. Du kommer att få en bred förståelse för produktionsanläggningen och jobbar kontinuerligt med att förbättra interna processer. Vidare utför du viktiga kalkyleringar och analyser samt ansvarar för att produktionskalkyler stämmer gentemot redovisningen. Du kommer också att ta fram investeringunderlag då företaget står inför ett stort investeringsprogram i mångmiljonklassen.

 

Vem är du?

För att lyckas i rollen vill vi att du har en akademisk utbildning inom ekonomi, samt relevant arbetslivserfarenhet från producerande bolag. Du har även god praktisk samt teoretisk förståelse av exempelvis produktkalkylering. Tjänsten kräver goda kunskaper i redovisning och du behärskar engelska och Excel väl.

Du har förmågan att prioritera och planera ditt arbete. Du kommer att behöva hantera parallella arbetsuppgifter och leverera mot strikta deadlines i en föränderlig miljö med högt tempo. Du är analytisk utan att förlora helikopterperspektivet och har lätt för att samarbeta och fungera med olika typer av människor på olika nivåer. Du är lika bekväm med att dela med dig av dina arbetsuppgifter som med att hjälpa andra med uppgifter utanför ditt ansvarsområde.

 

Recotech eftersträvar mångfald

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

 

Kontaktperson

För ytterliggare information kontakta Produktionschef Johan Holmberg på telefon 0767811508

Skicka din ansökan till:
Johan Holmberg
Recotech
Kungsörsvägen 60
73247 Arboga

Eller via mail till This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Välkommen med din ansökan!