Produktchef mekaniska applikationer

Vi söker nya medarbetare inom flertal kunskapsområden. Recotech tillverkar och reparerar komplexa komponenter för extrema miljöer. Våra processer omfattar termisk sprutning, vakuumlödning, svetsning , maskinbearbetning samt montering. Inom mekaniska applikationer har vi specialiserat oss på framtagning av prototyper och småskalig serietillverkning av civila och militära system. Vår egen patenterade produkt Wing Lift ™ är ett hanteringskoncept för att lyfta och flytta containrar. Den ger manövrerbarhet vid flytt av containrar även utan lyftkran eller gaffeltruck. Bland kunderna kan nämnas militära organisationer, undsättning, FN, SAAB, Northrop Grumman och fraktoperatörer.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en internationellt ansvarig för produktområdet Mekaniska Applikationer. Din roll blir att utveckla en växande verksamhet där man marknadsför, utvecklar och tillverkar komplexa mekaniska system till huvudsakligen försvars- och flygindustrin globalt. 

I din roll som produktansvarig kommer du att vara den sammanhållande kraften mellan kund, produktion och logistik med fokus på leveranstid, kvalitet samt produktekonomi.

Placeringsort är Arboga, men du kommer att ha en rörlig roll med ca 50 övernattningar/år.


Vem är du?

För att du ska trivas i rollen som Produktchef så har du internationell försäljningserfarenhet och ett intresse för teknik samt god förståelse av tillverkningsprocesser inom verkstadsindustrin. Vi tror att du har akademisk utbildning inom teknik eller ekonomi.

Du kommer att ha internationella kundkontakter mot större världsledande företag vilket kräver erfarenhet av detta, samt en bred industriell helhetssyn. Det är viktigt att du behärskar engelska på en hög nivå i både tal och skrift, samt gärna ytterligare ett språk. 

Som person är du affärsinriktad, resultatorienterad, lyhörd för kundens önskemål och du har god förmåga att skapa och utveckla relationer och har goda ledaregenskaper. Till din hjälp finns ett kompetent team.

Vi erbjuder dig ett självständigt arbete med stort eget ansvar i en organisation med korta beslutsvägar. Din roll kommer att vara en avgörande del i verksamhetens utveckling!

 

Placering: Arboga, Västmanlands län

Sista ansökningsdag: 2015-05-17


Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Recotech med Experis, ett bolag inom Manpower Group. För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Thomas Andersson på tel. 016-15 57 33, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Du söker tjänsten genom att klicka länken nedan.

Ansök här›