Produktionschef

Vi söker nya medarbetare inom flertal kunskapsområden. Recotech tillverkar och reparerar komplexa komponenter för extrema miljöer. Våra processer omfattar termisk sprutning, vakuumlödning, svetsning , maskinbearbetning samt montering. Inom mekaniska applikationer har vi specialiserat oss på framtagning av prototyper och småskalig serietillverkning av civila och militära system. Vår egen patenterade produkt Wing Lift ™ är ett hanteringskoncept för att lyfta och flytta containrar. Den ger manövrerbarhet vid flytt av containrar även utan lyftkran eller gaffeltruck. Bland kunderna kan nämnas militära organisationer, undsättning, FN, SAAB, Northrop Grumman och fraktoperatörer.

Arbetsbeskrivning

Här ansvarar du för en spännande teknik och får jobba med en modern maskinpark.

Som produktionschef på Recotech får du möjligheten att driva och utveckla den dagliga produktionen i Arboga med för närvarande ett 40-tal anställda. I rollen ingår såväl övergripande ansvar för leveranssäkerheten som ledning och utveckling av personal. 

Våra mål med tjänsten som produktionschef är att man jobbar för att upprätthålla och ytterligare förstärka företagets syn på produktivitet, leveranssäkerhet och flexibilitet.

Tjänsten innefattar vissa kundkontakter, planeringsarbete samt utveckling av nya arbetssätt.

En dynamisk roll som kommer att ge dig stora möjligheter att få vara med på den spännande resan som Recotech står inför med vidareutveckling mot nya marknadsandelar.

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare ledarerfarenhet från liknande produktion, samt en god förståelse för komplexiteten i avancerad styckeproduktion. Har du erfarenhet av skärande bearbetning, metallurgi eller gasturbintillverkning, samt av Lean Production, Sex Sigma, 5-S eller liknande ser vi det som mycket meriterande. Du har goda datakunskaper och behärskar engelska i tal och skrift. Som person är du en handlingskraftig och produktionsinriktad ledare med stor social kompetens. 

Känner du att du har den rätta viljan och energin att växa in i rollen som produktionschef, även om du idag är produktionsledare med ingenjörsutbildning, så kan det vara fullt möjligt. 

 

Placering: Arboga, Västmanlands län

Sista ansökningsdag: 2015-05-17


Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Recotech med Experis, ett bolag inom Manpower Group. För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Thomas Andersson på tel. 016-15 57 33, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Du söker tjänsten genom att klicka länken nedan.

Ansök här›